Kamarátska zóna: Ako proti žene obrátiš jej vlastné zbrane?

0

friendzoneTy by si si vedel predstaviť aj niečo viac, ale ona chce byť iba kamoška. Presne tomuto ja hovorím kamarátska zóna (friendzone).
Nedávno mi písal jeden chalan.

Napísal mi niečo takéto: „Keď mi baba priamo napíše, aby som sa na ňu nenamotával, že nevie prečo, ale chlapom sa to pri nej často stáva, znamená to čo? Hovorí jedno a myslí druhé? Alebo to hovorí úprimne? Kto sa v tom má vyznať?“

Dnes ti prezradím nielen to, ako na takéto ženy reagovať, ale aj to, ako z takejto vety vyťažíš čo najviac ;). Pretože, povedzme si to na rovinu – kamarátska zóna naozaj vyvoláva strach a obavy.

Ešte pred tým, ako sa do toho pustíme, ti chcem povedať, že som sa rozhodol pre teba a všetkých čitateľov môjho blogu chlap20.sk sprístupniť video z prémiového kurzu Kamarát taky rád 2.

Ďakujem ti, že čítaš moje články, komentuješ ich a zdieľaš. Tento hodnotný obsah je tu pre teba teraz ako darček.

Poďme na to :). Ako sa dá vyťažiť z kamarátskej zóny?




Toto video je len malá ochutnávka jedného z modulov kurzu. Keď sa ti (tak ako väčšine chlapov) video páčilo a dávalo ti zmysel, tak ho pošli svojim kamošom, aby tiež vedeli, ako poslať ženu do kamarátstva (ak to tak budete chcieť).

 

 „Hra“ na kamarátov

kamarátska zónaŽeny ťa budú neustále testovať. Pokiaľ sa stretávate, píšete si, bozkávate sa, dáva ti signály záujmu…

A potom ti povie, že chce byť iba kamarátka, tak sa s tebou len hrá a skúša, ako budeš reagovať.

Rob si svoje a nevšímaj si, čo hovorí. Dotýkaj sa jej ďalej, stretávajte sa a nemaj od toho očakávania.

Pokojne ju aj naťahuj a doberaj si ju (vďaka metóde Daj a vezmi – o nej hovorím v treťom module Kurzu Kamarát taky rád 2).

Keď ti povie, že budete len kamaráti, tak to tak nemusí aj skutočne myslieť.

Ženy sú totižto nepriame. Jedno hovoria a druhé robia. Takže pre teba by to malo ísť jedným uchom dnu a druhým von.

Keď som išiel do kina s jednou kamarátkou, tak už v aute mi hovorila, aby som nečakal nič viac, že ideme len ako kamaráti. Ja som povedal, že to je samozrejmé, že mi bude robiť len spoločnosť. Proste som bol nad vecou.

Už v kine vymýšľala. A keď sme išli domov, tak sme sa bozkávali. A že vraj kamarátska zóna, haha.

Ty sa určite ako správny chlap nenechaj odradiť rečičkami žien. Radšej sleduj ich signály a reč tela (modul 4) – a podľa toho sa rozhoduj.

Najhoršie, čo môžeš spraviť: Vziať si jej reči osobne a začať sa pýtať prečo. Tým dávaš najavo svoj záujem, staviaš ju na piedestál, a to je rýchla cesta do pekla!

 

Ako využiť, keď ti žena napíše niečo takéto:

Opäť sa zastavím pri tej vete, ktorá bola na začiatku spomínaná (čo mi písal ten chalan):

„Keď mi baba priamo napíše, aby som sa na ňu nenamotával, že nevie prečo, ale chlapom sa to pri nej často stáva, čo to znamená? Hovorí jedno a myslí druhé? Alebo hovorí úprimne? Kto sa v tom má vyznať?“
V takomto prípade máš tieto možnosti:

  • friend priatelia Súhlas s ňou – jasné, ako inak!
  • Napíš jej, že toho sa ona nemusí báť, že by si sa na ňu namotal, len aby to nebolo naopak.
  • Povedz, že ty si nikoho nehľadáš.
  • Alebo jednoducho odpovedz, že by si na ňu nemal ani čas.
  • Odpíš, že máš teraz viacero možností a nevieš sa rozhodnúť.
  • Napíš, aká je skvelá kamoška, že si váš kamarátsky vzťah nechceš pokaziť. 

Toto je tromf, ktorý som s radosťou používal ja: „Si krásna baba, ale nie si môj typ.“

Čo z toho vyplýva?

Obráť jej zbrane proti nej. Pošli ju do kamarátstva TY ako prvý.

A toto bude obrovský rozdiel oproti chlapovi, ktorý ju chce, snaží sa ju dostať na rande či stretnutie, ale nevie sa vzchopiť.

Stačí jej povedať niečo ako: „Nie som pre teba vhodný, si skvelá baba a ja nie som ten typ chlapa, s ktorým by si sa mala ty zapliesť“.

Aj keď o teba nikdy neprejavila najmenší záujem, môžeš to využiť vo svoj prospech. Povieš to v tom správnom momente a necháš to v nej rezonovať. Začne jej to vŕtať v hlave.

 

Čo sa stane, keď využiješ moje rady?

Bude ako dieťa, ktorému si zobral hračku. Bude ju to štvať.žena v kamarátskej zóne

Nastane moment, kedy sa začne čudovať, prečo by ona nemohla byť pre teba „dosť dobrá“ alebo „tvoj typ“.

Kľúčovou vecou však je (keď ty posielaš ženu do kamarátstva prvý), aby si ju v tejto pozícii udržal, nenamotal sa na ňu a nepodľahol jej.

Nemôžeš na ňu nič skúšať.

Aj keď bude mať vo vnútri pocit, že si istým spôsobom pre ňu sexuálny a nedostupný, bude vedieť, že ju nevyužiješ a nezneužiješ. A tak ťa predstaví aj jej kamarátkam ako jej veľmi dobrého kamaráta.

A tam máš priestor…

Napríklad, Martin mi napísal na základe toho, že využil tieto moje rady:

„Len som sa ti chcel poďakovať, s mojou najlepšou kamarátkou som sa už 3x vyspal. Niečo sa medzi nami zmenilo, jej kamoška sa do mňa zaľúbila a teraz sa nám to celé pekne zamotalo. Obidve na seba žiarlia a ja to budem musieť teraz nejak uhrať, aby som nikomu neublížil, to by ma mrzelo. Ale konečne viem, ako na ne.“

Nielen že ju to zarazí, ale začne ťa aj rešpektovať.

Ona bude vedieť, že si sexuálny, bude stále vedieť, že je tam šanca niečo s tebou mať, ale bol si to ty, kto to prvý zastavil.

Aký logický dôvod by si však preboha na toto mohol mať?

Je to jednoduché: Musíš byť vtipný, zaujímavý a sympatický, avšak budeš to ty, kto povie: „buďme len kamaráti“. Stále ťa musí považovať za potenciálneho sexuálneho partnera či kamaráta s benefitmi.

Ale čo ak to už spravila prvá ona?

 

Čo nabudúce povieš žene, keď ti prefíkane frkne do tváre povestné – „buďme len kamaráti“?

1. Možnosť:  Uvedomíš si, kde si spravil chyby, dostaneš sa z jej moci a začneš na sebe pracovať, aby si vylepšil svoju ponuku a opätovne si ju získal (o tom je celý kurz KTR2). Toto je dlhší spôsob, ako riešiť problém menom kamarátska zóna.

2. Možnosť:  Môžeš jej napísať alebo povedať (potom, ako ťa pošle do kamarátstva) niečo takéto: „Vieš, je dobré, že si to povedala. Pretože ja beriem priateľstvo veľmi vážne. Naučil som sa, že keď chceš mať dobrého kamaráta, musíš byť dobrý kamarát. A moje okolie kamarátov je tak široké, že musím na nich vyvíjať veľa času a úsilia. Takže nepotrebujem rozširovať moje okolie kamarátov. Hľadám však kamarátku, priateľku a zároveň milenku v jednej osobe. Ak môžeš byť to, môžeš byť aj moja kamarátka. Ak nemôžeš byť aj to, nemôžeš byť ani moja kamarátka. Pretože neviem, či si uvedomuješ, čo je to byť moja kamarátka.“

Takéto niečo som ešte pred rokmi počul od Davida X. A dávalo mi to zmysel.

Ak vezmeš svoje gule do rúk a naberieš odvahu povedať či napísať jej takéto niečo, tak je to pocit, ako keby si práve vyhral v lotérii. Pretože zdanlivá výhoda v jej rukách je zrazu na tvojej strane.

Ty si ten, ktorý má hodnotu a rešpekt. Stav sa, že takéto niečo jej ešte nikto pred tebou nepovedal a nedokázal sa tomu postaviť. Je taktiež možné, že ťa nakoniec bude chcieť.

Pretože uvidí, že si chlap a máš svoje slovo. Dokázal si sa jej postaviť. Pokiaľ na toto bude reagovať divne a tváriť sa, že čo si si to dovolil vôbec povedať, tak s takou ženou nemáš ďalej čo riešiť.

 

Zistil som, kde robím chyby

Po tých dlhých rokoch, kedy ma ženy brali neustále len ako kamaráta, bútľavú vŕbu a chalana, s ktorým nechceli nič viac riešiť, som prišiel na to, kde som robil chybu.

Keď som prestal tieto chyby robiť, začal som na sebe makať, posúval som sa ďalej a zvolil som úplne iný prístup, tak už pre mňa nebol problém priťahovať ženy od prvého momentu, ako som sa s nimi zoznámil alebo dokonca vytvoriť záujem o mňa aj u kamarátok, ktoré ma predtým nechceli.

Dnes sa už absolútne nebojím toho, že by som bol sám, bez úžasných a krásnych žien v mojom živote. Vieš si to predstaviť?

Aj keby som nemal moju nádhernú a fantastickú ženu, tak by som bol v pohode, pretože by som si našiel ďalšiu.

A to je presne ten stav, do ktorého chcem, aby si sa dostal aj ty. Do tej pohody a s možnosťou vyberať si ženy a život, aké ty chceš. Stať sa chlapom, ktorý ženy nebude baliť na nejaké lacné techniky či finty a naháňať ich, ale chlapom, ktorý ich bude priťahovať prirodzene tým, kým je.

Pozri, ja už svoju ženu mám. Ja už ďalšie nepotrebujem. Teraz je na čase, aby si tú svoju získal aj ty.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here